Media

Ziua Europeană Împotriva Traficului de Persoane, marcată la Şcoala şi la Liceul din Livada

Astfel, luni şi marţi, Şcoala Gimnazială a mediatizat evenimentul, iar elevii clasei a VIII-a D au realizat prezentări power point. coordonatori au fost consilierul şcolar Dongi Edina şi Szalay Miklos Attila. Miercuri au fost susţinute lecţii cu elevii claselor a VII-a B, a VIII-a B.

Vezi Articolul

„Evită să devii o victimă!”, acţiune desfăşurată la Colegiul Tehnic „Laţcu Vodă” Siret

La Colegiul Tehnic „Laţcu Vodă” Siret au avut loc, în perioada 8-15 octombrie, mai multe acţiuni sub genericul „Evită să devii o victimă!”, care s-au înscris în programul activităţilor de informare pe linia traficului de persoane, desfăşurate în cadrul Săptămânii prevenirii traficului de persoane, marcând Ziua Europeană de Luptă Împotriva Traficului de Persoane – 18 octombrie.

Vezi Articolul

Activităţi de prevenire a traficului de persoane, la şcoala din Udeşti

Elevi şi profesori ai Şcolii Gimnaziale „Acad. H. Mihăescu” Udeşti au marcat la finele săptămânii trecute Ziua Europeană Împotriva Traficului de Persoane. Tinerii au vizionat materiale multimedia (filmuleţe, spoturi, ppt-uri), au dezbătut cazurile prezentate în materialele multimedia, au primit sfaturi de la profesorii coordonatori pentru a preveni traficul de persoane, dar şi informaţii actualizate de la agentul-şef Petru Bîrleanu, de la Postul de Poliţie Udeşti.

Vezi Articolul

Evenimente pentru marcarea Zilei europene de luptă împotriva traficului de persoane în perioada 12 – 15 octombrie

Manifestările, reunite sub genericul Forumul Român Împotriva Traficului de Persoane, se vor desfășura în perioada 12 — 15 octombrie și sunt organizate de Asociația eLiberare, în parteneriat cu Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane (ANITP), Ambasada Regatului Țărilor de Jos în România, Ambasada Regatului Unit al Marii Britanii și …

Vezi Articolul

ZIUA EUROPEANĂ ÎMPOTRIVA TRAFICULUI DE PERSOANE, LA COLEGIUL “PETRU PONI”

Elevii de la Colegiul Tehnic “Petru Poni” din Roman au marcat vineri, 16 octombrie, Ziua Europeană împotriva Traficului de Persoane. Evenimentul s-a desfăşurat sub sloganul “Alege libertatea! Trafic de idei bune!” şi este cea de-a doua activitate antitrafic dintr-un amplu proiect educaţional ce se derulează în acest liceu, în parteneriat cu Asociaţia eLiberare.

Vezi Articolul

Flashmob: dans, lampioane si un inger in centrul Timisoarei, pentru combaterea traficului de persoane

Un flashmob pentru combaterea şi prevenirea traficului de persoane a avut loc la Timişoara. În centrul urbei, aproximativ 30 de persoane au creat un moment pentru a trage un semnal de alarmă în ceea ce priveşte traficul cu fiinţe umane.

Vezi Articolul

București: Evenimente dedicate luptei împortiva traficului de persoane

Traficul Asociația eLiberare, în parteneriat cu Agenția Ntrafic de persoaneațională Împotriva Traficului de Persoane (ANITP), Ambasada Olandei, Ambasada Marii Britanii, Ambasada SUA și Grupul Parlamentar pentru Combaterea Traficului de Persoane marchează în perioada 12 – 15 octombrie a IX-a aniversare a Zilei Europene de Luptă Împotriva Traficului de Persoane (18 octombrie) prin organizarea Forumului Român Împotriva Traficului de Persoane.

Vezi Articolul

Ambasadorul SUA în România: Traficul de persoane, un flagel al societăţilor noastre

„Trebuie să-i instruim pe reprezentanţii instituţiilor statului de la toate nivelurile să colaboreze unii cu alţii şi cu ONG-urile. De asemenea, trebuie să oferim finanţare completă acestor ONG-uri pentru ca ele să-şi poată continua şi extinde activitatea de o importanţă vitală”, a arătat Klemm.

Vezi Articolul

Evenimente pentru marcarea Zilei europene de luptă împotriva traficului de persoane

Manifestările, reunite sub genericul Forumul Român Împotriva Traficului de Persoane, se vor desfășura în perioada 12 — 15 octombrie și sunt organizate de Asociația eLiberare, în parteneriat cu Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane (ANITP), Ambasada Regatului Țărilor de Jos în România, Ambasada Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord în România, Ambasada Statelor Unite ale Americii la București și …

Vezi Articolul

18 OCTOMBRIE – ZIUA EUROPEANĂ DE LUPTĂ ÎMPOTRIVA TRAFICULUI DE PERSOANE, CELEBRATĂ LA CONSTANŢA

În perioada 12 – 18 octombrie 2015, Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane (ANITP) organizează în cadrul „Săptămânii luptei împotriva traficului de persoane” o serie de evenimente dedicate marcării Zilei Europene de luptă împotriva traficului de persoane – 18 octombrie.
Marcarea Zilei Europene de luptă împotriva traficului de persoane este un exerciţiu de creştere a gradului de conştientizare a populaţiei asupra riscurilor acestui fenomen.

Vezi Articolul

Comunicat de presă

București, 7 octombrie 2015. Asociația eLiberare, în parteneriat cu Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane (ANITP), Ambasada Regatului Ţărilor de Jos în România, Ambasada Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord în România, Ambasada Statelor Unite ale Americii la București și Grupul Parlamentar pentru Combaterea Traficului de Persoane organizează în perioada 12 – 15 octombrie 2015 o serie de evenimente destinate celebrării celei de-a IX-a aniversări a Zilei de 18 Octombrie – Ziua Europeană de Luptă Împotriva Traficului de Persoane, evenimente intitulate – Forumul Român Împotriva Traficului de Persoane.

Vezi Articolul

Comunicat de presă – MAE

Ministrul delegat pentru românii de peste hotare, Angel Tîlvăr, a condus  astăzi, 15 octombrie, lucrările Conferinței Internaționale cu tema: ‘Traficul de persoane: protecție și prevenire în contextul actual’, care a avut loc la Parlamentul României.

Ministrul Angel Tîlvăr prezidează această conferință de trei ediții, în calitate de coordonator al Grupului pentru combaterea traficului de persoane din Parlamentul României.

Vezi Articolul